Categories
General
Sortides
Notícies
XERRADA COL·LOQUI SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC[General]
Dimecres, 16 d'octubre de 2019

El passat dimarts 8 d’octubre la camprodonina i enginyera de ponts i camins, Sara Ortiz i Rous,  responsable del servei d’aigües residuals del Govern de Mallorca, ens ha fet una xerrada sobre el canvi climàtic.

A partir d’una de les fotografies de la Terra que es van fer des de la Lluna el 1969, inicia la xerrada tot explicant com aquestes fotografies van fer adonar les persones com de petit que és el nostre planeta enmig de l´Univers  i com l’hem de protegir.

Després de recordar les diferents capes del nostre planeta amb les seves principals característiques, se centra en l’atmosfera i en les funcions que realitza per tal de permetre la vida i protegir-nos de les radiacions i meteors de l’espai. També ens explica els canvis climàtics que s’han produït al llarg de la història i els seus diferents responsables  per finalment endinsar-se en la situació actual.

Ens recomana utilitzar el transport públic, reduir el consum de carn i plàstics i aprofitar tot els recursos del nostre entorn per tal d’evitar les plagues, canvis de collita i noves malalties que ens assoliran.

Per tant el manteniment de la vida a la Terra és responsabilitat de tots.

Des del centre volem agrair a la Sara Ortiz que acceptés de fer-nos aquesta xerrada per conscienciar el nostre alumnat.