Categories
General
Sortides
Notícies
25è Aniversari de l'institut Germans Vila Riera[General]
Dimecres, 22 de setembre de 2021 

COMENÇA EL 25È CURS DE L’INSTITUT!

 

Doncs, sí: aquest curs 2021/22 celebrarem el 25è aniversari de l’institut Germans Vila Riera. Això vol dir que el mes de juny es graduarà la vint-i-cinquena promoció de la secundària obligatòria de la Vall de Camprodon. Per això, aquest és un curs especial, un curs en què, a més d’anar recuperant la normalitat a causa de la pandèmia, celebrarem també aquesta efemèride. I per això us animem a tota la comunitat educativa actual, però també la històrica, a estar al cas de les diferents activitats que hem previst. I per començar, tenim un logotip que el farem servir a tot areu i que el va dissenyat l’alumna Emma Costa.

El curs ha començat amb la normalitat que permeten els actuals protocols contra la pandèmia; els set grups i 123 alumnes que tenim enguany han pogut recuperar asseure’s junts a la classe i el pati compartit, però a tot arreu i sempre amb la mascareta; hem mantingut, però, les entrades diferenciades, el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i una circulació per dins el centre que eviti que els alumnes es barregin excessivament.

També hem pogut mantenir tot el professorat, cosa que ens permet oferir reforços i ajudes individualitzades als alumnes que ho necessiten i desdoblaments. També podrem començar a fer sortides de curs i esperem que ben aviat amb més d’un curs. A més, hem recuperat el Pla ILEC de lectura i recuperarem durant el segon trimestre els Crèdits de Síntesi.

Aquest ha de ser un curs especial, un curs marcat pels actes que la Comissió del 25è Aniversari està preparant i que s’aniran desenvolupant al llarg del curs. Un dels primers actes és una proposta de la Comissió Planeta Verd del curs passat que la Comissió ha entomat: el lliurament a tot l’alumnat i professorat d’un “boc’n roll” o embolcall reutilitzable, que ha de servir per erradicar definitivament el paper d’alumini dels nostres entrepans; a partir d’ara, l’entrepà amb embolcall!