Categories
General
Sortides
Notícies
Comença l'Ajuntament Juvenil[General]
Divendres, 05 de novembre de 2021Un any més, el nostre centre participa del programa de l'Ajuntament Juvenil, que organitza el Servei de Juventut del Consell Comarcal del Ripollès, després que els dos darrers cursos no s'hagi pogut celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19.
Cada grup ha designat dos representants que hauran de formar l'Ajuntament Juvenil, amb el seu alcalde i secretari, a més dels diferents regidors.
L'Ajuntament Juvenil es crea per donar veu, vot i presència als joves de Camprodon. Els temes que es tracten i es desenvolupen són els que tenen a veure amb ells, com ara el programa de la Festa Major, els espais públics lúdics com ara places o espais esportius, o la creació de noves activitats per a tota la ciutadania. A més, els representants del nostre alumnat coneixeran el funcionament de l'Ajuntament. Tot plegat hauran de traslladar-ho als seus companys per tal de recollir les seves propostes i la seva opinió sobre els passos que es van desenvolupant.
Els representants dels diferents grups són els següents:
1r A: Raynier Paulino i Pau Bernad
1r B: Riger Rigat i Jordi Ferrés
2n A: Marc Blanc i Roger Vilà
2n B: Marc Reixach i Mehdi Ayad
3r A: Albert Verdaguer i Estel Barri
3r B: Pere Batlle i Juan Pablo Quintero
4t: Jordi Fornos i Joan Gallarza
Cal recordar que, gràcies a l'Ajuntament Juvenil, es va urbanitzar el passadís que porta des de la baixada del transport escolar fins a l'institut i s'han programat activitats per a la Festa Major de Sant Patllari, entre d'altres.