Categories
General
Sortides
Notícies
L'Ajuntament Juvenil comença a caminar[General]
Dimecres, 24 de novembre de 2021
Després que els diferents grups fessin les seves tries, els representants de l'Ajuntament Juvenil de l'institut van començar les seves sessions a l'Ajuntament de Camprodon. A la primera sessió, els representants de l'Escola Dr. Robert i de l'Institut Germans Vila Riera van elegir l'Alcalde i el Secretari. Després que els candidats es presentessin, es va procedir a la votació i els escollits van ser l'Albert Verdaguer, de 3r A, i en Jordi Fornos, de 4t, tots dos de l'Institut. L'alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, va cedir la vara de l'alcaldia juvenil al nou alcalde. A partir d'aquí, es va iniciar la primera sessió del nou ajuntament juvenil.
L’Ajuntament Juvenil és un espai de debat i participació en les polítiques municipals per tal que els joves i infants puguin sentir-se més propers a l’administració. L’ens juvenil té com a objectiu representar els ciutadans i ciutadanes més joves del poble, crear propostes de millora i  executar-les conjuntament amb l’Ajuntament de Camprodon.
Aquesta activitat compta amb el suport de l’àrea de joventut del Consell Comarcal del Ripollès.

(Podeu veure més imatges a l'enllaç https://www.camprodon.cat/constituit-lajuntament-juvenil-2021-2022-presidit-albert-rigat/)