Categories
General
Sortides
Notícies
L'institut participa a la Marató per la salut mental d'aquest any[General]
Dijous, 02 de desembre de 2021
L'alumnat del nostre institut participa enguany en el concurs Pinta la Marató 2021, que aquest any està dedicada a la salut mental. L'activitat consisteix a plasmar, en un cartell o mural, un missatge a través del qual difondre la necessitat de la divulgació i la investigació de les malalties mentals. El procés de creació artístic ha estat com a una activitat educativa que els ha agradat i on han pogut demostrar les seves competències i habilitats més creatives. Ha estat un treball cooperatiu on tot el grup-classe ha participat de manera solidària.
Paral·lelament a la participació del concurs, l'alumnat també rebrà durant el mes de desembre unes sessions formatives per acostar els joves a la realitat mèdica i humana de la salut mental i despertar el seu esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.
Recordem que la Marató se celebrarà el proper diumenge, 19 de desembre, en un programa que es farà conjuntament per TV3 i Catalunya Ràdio. Els experts coincideixen a assenyalar que una de cada quatre persones adultes tindrà un problema de salut mental en algun moment de la vida. Es considera que el 50% d'aquests trastorns apareixen abans dels 18 anys, però sovint no es diagnostiques fins anys després, en l'etapa adulta. En aquest enllaç podeu tenir més informació: https://www.ccma.cat/tv3/marato/2021/270/.
Aquí teniu les obres que han creat els alumnes.