Categories
General
Sortides
Notícies
Les institucions donen suport als 25 anys de l'Institut[General]
Dimecres, 15 de desembre de 2021Des que va començar el curs, la comissió organitzadora dels actes de celebració dels 25 anys de l'Institut va decidir establir contactes amb les diferents institucions educatives, municipals i comarcals per implicar-les en els actes de celebració. Per això, s'han fet i se seguiran fent recepcions amb els ajuntaments de la Vall de Camprodon per explicar-los les activitats que es duran a terme i sol.licitar-los la seva participació.
En aquest sentit, els ajuntaments de Camprodon, Molló i Vilallonga de Ter ja han rebut la visita de la comissió i ja se'ls ha lliurat una de les litografies que l'artista Gisela Arimany ens ha fet per a la celebració. Així mateix, l'alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, ha ofert tot el suport de la vila en l'organització dels actes en forma d'equipaments i suport material i econòmic, com ara la cessió de Cal Marquès per a l'exposició. De la mateixa manera, l'alcalde de Molló, Josep Coma, també va rebre la comissió i va assegurar que el municipi col.laborarà en els actes de celebració i s'ha ofert a acollir també l'exposició commemorativa. També el Consell Comarcal del Ripollès ha ofert el suport econòmic a l'efemèride. Per la seva banda, l'alcaldessa de Vilallonga, Mònica Bonsoms, s'ha compromès també a participar dels actes que hi ha previstos de celebrar a partir del mes d'abril.
Actualment s'està treballant perquè els altres ajuntaments de la Vall i el mateix departament d'educació assegurin el suport a l'organització dels actes.