Categories
General
Sortides
Notícies
Tardes Joves de sexualitat[General]
Dijous, 27 de gener de 2022Com cada any, el nostre institut compta amb la col.laboració i l'assessorament del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès. Una de les primeres activitats que es va tirar endavant va ser les Tardes Joves de sexualitat.
Un dels eixos que s'aborden des de Joventut del Ripollès és l'acompanyament i assessorament dels joves en temes vinculats amb la sexualitat. El servei s'ofereix conjuntament amb l'hospital de Campdevànol i està adreçat a persones joves. Les Tardes Joves sobre sexualitat es fan els dimarts, de 16 a 19 h. Actualment, i a causa de les mesures restrictives per la pandèmia, la consulta s'ha de fer enviant un whatsapp al 664 051 657. La Lourdes és la professional que realitza el servei i qui valorarà el cas i es posarà en contacte amb la persona jove per resoldre la consulta.
Els alumnes poden contactar amb la Lourdes si tenen dubtes o problemes sobre l'úa del preservatiu, els falla la regla o pensa que pot estar embarassada, els preocupen les seves relacions, necessiten la píndola de l'endemà, necessiten parlar del que senten i de les seves emocions, tenen picors o molèsties vaginals, es volen fer una revisió ginecològica o volen tenir informació sobre el seu propi cos. En cas d'urgència, però, no cal que esperin a la Tarda Jove de Sexualitat, sinó que han d'anar a urgències.