Categories
General
Sortides
Notícies
Activitats dies 17 i 20 de juny[General]
Dilluns, 13 de juny de 2022S'acosta final de curs i, per tant, dies en què l'activitat acadèmica canvia. L'equip de tutories ha preparat per aquests dies les següents activitats.
L'horari de l'alumnat serà l'habitual, de 8 a 14.30. El divendres, 17 de juny, tot l'alumnat ha de portar la clau de l'armariet per tal de poder fer la seva devolució a l'AFA, que és qui els gestiona. També caldrà fer el retorn dels llibres a Iddink; per això, tots els alumnes han de portar els llibres a retornar amb la documentació corresponent. Els alumnes de 4t d'ESO també hauran de tornar l'ordinador que han utilitzat aquests darrers anys, amb la seva capsa i documentació.
El mateix divendres, 17 de juny, l'equip de tutories comentarà les notes de la 3a avaluació i avaluació final amb els seus alumnes. Aquestes notes les rebreu les famílies entre el 19 i el 20 de juny. El dijous, 30 de juny, podreu reunir-vos amb els tutors de manera presencial per a resoldre qualsevol dubte; aquesta reunió ha de ser, però, amb cita prèvia i s'haurà de convenir amb el tutor/a; en cas de no poder venir el dia 30, caldrà buscar juntament amb el tutor/a un dia adequat per a fer aquesta trobada.
Durant el matí, els alumnes de 4t participaran en una gimcana fotogràfica per Camprodon; aquesta activitat ha estat preparada i organitzada per la Comissió del 25è aniversari de l'institut. La resta de l'alumnat farà les classes habituals.
El dilluns 20 de juny, últim dia de curs, celebrarem l'acte de comiat dels alumnes de 4t. Durant el matí, l'alumnat de 4t estarà fent diverses activitats a l'institut fins a l'hora de la cloenda i la seva graduació. A més, durant part del matí, els alumnes de 1r a 3r faran també la gimcana fotogràfica per Camprodon organitzada per la Comissió del 25è aniversari de l'institut.
L'acte de fi de curs i graduació de l'alumnat de 4t d'ESO començarà a la 1 del migdia al pati de l'institut; les famílies d'aquests alumnes estan convidades a l'acte. L'entrada es farà per la porta lateral del pati de l'institut a partir de les 12.50.
Per a qualsevol dubte, dirigiu-vos als tutors dels vostres fills.