Categories
General
Sortides
Notícies
Jornada d'Orientació per als alumnes de 4t[Sortides]
Dimecres, 15 de març de 2023

Els alumnes de 4t visiten avui els centres educatius d'Olot que imparteixen estudis postobligatoris, dins de l'orientació que el nostre institut els ofereix. Amb la voluntat d’acompanyar-los i oferir-los el màxim d’informació en aquests moments de transicions educatives, els centres educatius d’Olot que imparteixen estudis postobligatoris juntament amb el Pacte per la Formació Professionalitzadora i l’Ocupació de la Garrotxa han programat un conjunt de sessions informatives per donar a conèixer les formacions que ofereixen. Les xerrades tindran lloc el dia 16 de març als diferents centres. Aquestes sessions es compaginen amb un Tastet d’empresa adreçat a l’alumnat de quart d’ESO que tindrà lloc el dia 15 de març al matí amb la voluntat d’aproximar el món laboral als joves des de diverses perspectives i àmbits i donar visibilitat als estudis de Formació Professional i Ensenyaments d’Arts i Disseny, estudis amb una inserció laboral molt alta.

El mateix dia 15 de març a les 19h a la sala Torín s’ha preparat la taula rodona SiguesPRO! Troba el teu camí a la formació professionalitzadora! amb representants d’empreses i joves que parlaran sobre uns estudis massa sovint considerats de segona categoria. L’acte es podrà seguir presencialment (amb inscripció prèvia a la pàgina web www.garrotxapro.cat) o a través del canal de Youtube de la mateixa pàgina.

D’aquesta manera, els alumnes podran conèixer de més a prop l’àmplia i variada oferta formativa postobligatòria existent a la ciutat i a la comarca, les sortides professionals que disposaran, el ventall d’estudis impartits i resoldre els seus dubtes o qüestions a l’hora d’escollir la seva trajectòria acadèmica.

Les jornades s’organitzen conjuntament amb l’Àrea de Cultura i Educació i hi participen l’INS Bosc de la Coma, INS la Garrotxa, INS Montsacopa, Escola d’Art i Superior de disseny d’Olot, Escola Pia, Escola Petit Plançó i Escola Cor de Maria d’Olot i IE Salvador Vilarrasa de Besalú. Es portaran a terme els dies 15 i 16 de març en horari de matí, principalment, i es preveu que puguin participar-hi al voltant de 600 alumnes que actualment cursen 4t d’ESO als diversos centres educatius de la Garrotxa.