Categories
General
Sortides
Notícies
Setmana de Crèdits de Síntesi i viatge de 4t[Sortides]
Divendres, 24 de març de 2023La propera setmana, des del dimarts 28 fins al divendres 31 de març, durem a terme els crèdits de síntesi de 1r, 2n i 3r.
Els alumnes de 1r, que ja van fer l'esquiada durant el gener i febrer, ara hauran de continuar elaborant el seu treball; a més, el dimecres pujaran fins a Sant Antoni per completar-lo.
Mentrestant, els alumnes de 2n coneixeran el romànic de Ripoll i Sant Joan quan visitin els seus respectius monestirs dimarts i dijous i els treballin a l'aula.
Alhora, els alumnes de 3r visitaran dimecres el Museu Dalí de Figueres, que els servirà per poder seguir construint el seu Trivial.
El divendres, tots els alumnes presentaran els seus respectius treballs. També, a l'hora de tutoria, els tutors faran lliurament de les notes del segon trimestre.
Per a tot aquest treball i les sortides és molt important que l'alumnat segueixi les indicacions del professorat i tingui en compte que l'actitud també forma part de l'avaluació. Una setmana, doncs, en què, excepte dilluns, l'horari quedarà alterat, però que l'assistència continua sent obligatòria i imprescindible per poder dur a terme el treball del Crèdit de Síntesi.
També durant la setmana que ve, els alumnes de 4t aniran de viatge de final d'ESO a Tenerife.
Esperem que tot plegat vagi molt i molt bé i comptem amb la col.laboració i el bon saber fer de tot l'alumnat.