Categories
General
Sortides
Notícies
Veredicte del 32ns Premis Joan Triadú del Ripollès[General]
Dijous, 30 de març de 2023El jurat dels 32ns Premis Joan Triadú del Ripollès ha emès el seu veredicte. Els nostres alumnes van participar a les categories Bastiments (1r i 2n d'ESO) i Puigmal (3r i 4t d'ESO i batxillerat). A la categoria Bastiments, gènere prosa, l'alumne Raynier Paulino Figueroa ha guanyat el 3r premi amb el text Mama. Pel que fa a la poesia, el primer premi ha estat per a Ares del Olivo Colomer, amb el poema Nevada, i el segon per a Maiwenn Palau Collard amb La platja.
Pel que fa a la categoria Puigmal, el tercer premi ha estat per a la Núria Casanova Janer, amb el text Com una pedra al mig del carrer. Pel que fa a la poesia, el tercer premi ha estat per a l'Emma Serra Garcia amb el poema El temps.
L'acte de lliurament serà el dimecres, 26 d'abril, a les 6 de la tarda, a l'església de Sant Pere de Ripoll. Els premiats poden assistir-hi acompanyats; només cal que els alumnes ho diguin al seu professor de català per tal de poder comunicar quants seran i tenir-ho en compte de cara a l'aforament de l'espai.
Des de l'àrea de llengua catalana i literatura i de l'institut volem felicitar tots els alumnes seleccionats i, sobretot, els premiats per les seves obres.
En el número de final de curs de la revista L'esquitx es publicaran els textos dels nostres guanyadors.