Categories
General
Sortides
Notícies
Ja hem fet els crèdits de síntesi![General]
Divendres, 31 de març de 2023Com cada curs per aquestes dates, els alumnes de 1r, 2n i 3r fan el crèdit de síntesi, una activitat acadèmica que combina la sortida amb la tasca a realitzar.
Com els darrers anys, els alumnes de 1r van fer durant els mesos de gener i febrer els tres dies d'esquiada a Vallter. Allà van haver de recollir informació, imatges i dades de l'estació mentre practicaven l'esquí. Després, a l'aula, han hagut de convertir aquelles dades en un cartell informatiu de la Vall de Camprodon i un vídeo promocional de l'estació d'esquí.
Per altra banda, els alumnes de 2n han realitzat un crèdit de descoberta del romànic del Ripollès. Per aquest motiu, aquesta setmana van visitar els monestirs de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. A partir de les visites i de la informació que van recollir, han realitzat activitats de comprensió del romànic i també han preparat un podcast radiofònic que narrava una llegenda situada al Ripollès.
Finalment, els alumnes de 3r han confeccionat un Trivial en què les preguntes i les respostes formaven part dels continguts treballats a l'aula de la majoria d'àrees, excepte visual i plàstica, ja que les seves preguntes anaven de Salvador Dalí a partir de la visita que dimecres van fer al Museu Dalí de Figueres. Els alumnes han hagut de construir el joc, escriure les preguntes i respostes i personalitzar la capsa que conté el joc.
Les sortides i activitats a l'aula s'ha desenvolupat de manera força tranquil.la; només destacar que l'alumnat ha de ser molt conscient que cal mantenir l'ordre de les aules i recollir el material un cop s'ha fet servir, tant de l'aula pròpia com de l'aula de tecnologia.