Categories
General
Sortides
Notícies
Un Sant Jordi ben lluït![General]
Dilluns, 24 d'abril de 2023El divendres, 21 d'abril, vam celebrar la diada de Sant Jordi. Des de les tutories es van preparar diferents activitats per a les dues últimes hores del dia. Així, després del pati llarg, els alumnes van tornar a les seves aules per elaborar una rosa a través de la tècnica de l'origami. El resultat va ser divers: els alumnes van tenir més o menys traça a l'hora de plegar els seus papers i aconseguir l'objectiu. Per si voleu provar-ho a casa, aquest és l'enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=f5OQXkOdN2w. 
Després, els tutors i tutores portaven jocs de llengua i activitats d'escriptura creativa per fer a l'aula; així, vam llegir embarbussaments, vam continuar la història a partir d'una frase o vam escriure un microrelat a partir d'una fotografia estranya, entre d'altres. Finalment, i encara dins l'aula, vam aprendre a fer els passos curts de la sardana per poder així ballar la cançó de Coti x Coti del grup The Tyets. Aquí teniu el vídeoclip de la cançó: https://www.youtube.com/watch?v=Kx73OzRj7qE.
De nou al pati, en primer lloc es van entregar els diplomes dels millors alumnes de cada grup a les proves Cangur de matemàtiques. Els guardonats van ser: a 1r, Albert Palomeras, Laia Collboni, Alexandra Gómez i Toni Alarcón; de 2n, Estel Argemí, Mar Alaniz, Roger Rigat i Mar Vila; de 3r, Blanca Palomeras, Mar Pairó, Arnau Lalaux i Roger Vila; de 4t: Aniol Collboni, Marc Guillamet, Mariona Gómez i Esteban López.
Després, vam intentar ballar la sardana al so de Coti x Coti, del The Tyets. La veritat és que ens vam esforçar molt i només alguns de nosaltres ho vam aconseguir. Però la idea no era guanyar cap concurs de balladors de sardanes, sinó preparar-nos per la diada de Sant Jordi. Bona diada a tothom!