Categories
General
Sortides
Notícies
Sortida al parc aquàtic[Sortides]
Dilluns, 13 de juny de 2022El proper dijous, 16 de juny, farem la sortida de final de curs al parc aquàtic. Aquesta sortida l'organitza l'equip de tutories i vol ser un espai de convivència i esbarjo per concloure un any de treball conjunt de tots els grups de l'institut. Passarem el dia al parc aquàtic Water World de Lloret de Mar. Els alumnes hauran de venir a les 8 del matí amb normalitat i la sortida serà a les 8.15 des dels aparcaments dels autocars escolars del carrer Llandrius; la tornada serà aproximadament a les 6 de la tarda al mateix lloc. Cal que vingueu a recollir els vostres fills/es si són de la línia de Molló, Beget i Setcases. L'alumnat de Sant Pau de Segúries i la Colònia Estabanell baixaran a la parada d'autobusos dels seus pobles a la tornada del parc aquàtic.
El preu de la sortida serà entre 20 i 26€, depenent del nombre final d'alumnes que vinguin, que se us cobraran per domiciliació bancària. Caldrà, però, fer una paga i senyal de 5€ de compromís amb la sortida, que l'alumnat haurà d'abonar als seus tutors. L'últim dia per fer-ho serà el divendres, 3 de juny, a l'hora de tutoria. Aquesta paga i senyal ha d'anar acompanyada de l'autorització familiar signada que us han portat els vostres fills i filles. Recordeu que, si el mateix dia de la sortida, un alumne/a no pot venir, se li cobrarà la part del transport i cal que es justifiqui la seva absència.
L'alumnat ha de portar menjar i beure per a tot el dia, així com crema solar i els estris de bany; també us recomanem que portin sabates d'aigua.
Per fer aquesta sortida és molt important saber si l'alumnat sap nedar o no; per tant, és obligatori que la família ompli tota l'autorització.
Per a qualsevol dubte, dirigiu-vos als tutors o a la secretaria de l'institut.